Recipe-image

Porkkanapannukakku

Jälkiruoat & välipalat
Gluteeniton
Ainesosat
0.5 kg Porkkanasose
1.5 l Elovena Kauraruoka 15%
0.4 kg Kananmuna
0.45 kg Gluteeniton Sunnuntai jauhoseos
0.3 kg Härkis Härkäpapuproteiinirouhe TFP
0.02 kg Psyllium
0.1 kg Maissitärkkelys
0.005 kg Muskottipähkinä, jauhettu
0.02 kg Juokseva rypsiöljyvalmiste
0.01 kg Leivinjauhe
0.01 kg Suola
Valmistusohje
  1. Kuumenna uuni 185 asteeseen.  

  2. Voitele GN 1/1 – 65 vuoka.

  3. Mittaa Elovena kauraruoka kulhoon. Lisää porkkanasose, psyllium, suola, muskottipähkinä, jauhot, härkäpapuproteiinirouhe ja sokeri. Sekoita.
     
  4. Anna turvota puoli tuntia. 

  5. Lisää kananmunat tai munamassa ja juokseva rypsiöljyvalmiste. 

  6. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan.  

  7. Kypsennä kiertoilmapaistolla noin 20 – 30 minuuttia, kunnes kypsää ja pinta on kauniin värinen.