Recipe-image

Härkis® härkäpapumuru-harissa couscous

Vegaaninen
Kasvisruoka
Salaatit & keitot
g
AINESOSAT
0.7 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.1 kg harissatahna
0.5 kg couscous, kypsä
0.2 kg kukkakaali, raaste
0.2 kg kesäkurpitsa, raaste
0.1 kg omenaviinietikka
0.1 kg sitruunamehu
0.05 kg oliiviöljy
0.05 kg seesamöljy, paahdettu
0.01 kg siirappi, vaalea
0.003 kg suola
3 kpl sitruuna, lohko
kastike
0.1 kg soijakastike, makea
0.05 kg oliiviöljy
0.01 kg seesamiöljy, paahdettu
3 kpl chilipalko, suikaloitu
0.002 kg seesaminsiemen
0.005 kg inkivääri, hienonnettu
0.005 kg valkosipulimurska tai viipale
0.05 kg riisiviinietikka
0.05 kg lime, mehu
0.005 kg ruokosokeri
kg perunajauho
koristelu
1 kpl kevätsipulinippu, hienonnettu
3 kpl lime, lohko
1 kpl korianteriruukku, revitty
Valmistusohje
  1. Kiehauta couscous ja anna jäähtyä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.
  2. Raasta kukkakaali ja kesäkurpitsa ja mausta.
  3. Sekoita keskenään couscous ja maustettu raastesalaatti. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.