Vegaaninen fenkolipiirakka

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

90 g

Saman ruokavalion reseptejä

Pohja

0.1kg

leivontamargariini

0.05kg

juustoraaste, vegaanien

0.1l

vesi

Täyte

0.45kg

fenkoli

0.1kg

sipuli

0.004kg

valkosipuli

0.03kg

vaalea siirappi

0.002kg

rosmariini

0.2kg

kaura fraiche

0.2kg

tuorejuusto, vegaaninen

0.003kg

suola

0.001kg

valkopippuri

0.1kg

kirsikkatomaatti, halkaistu

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Nypi pehmeä margariini, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän (noin 28 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla.
  2. Esipaista pohjaa 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla 10 minuuttia.
  3. Pese ja viipaloi fenkolit ohuiksi viipaleiksi (myös varret).
  4. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kuullota fenkoleita ja sipuleita öljyssä paistinpannulla ensin kovemmalla lämmöllä ja hauduta sitten noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta siirapilla, suolalla ja rosmariinilla. Tarkista maku. Kaada täyte pohjan päälle.
  6. Sekoita kaura fraichen joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos täytteen päälle.
  7. Levitä päälle halkaistut kirsikkatomaatit.
  8. Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia