- Sulata voi ja laita uuni lämpenemään.
- Mittaa raaka makaroni ja härkäpapumuru voideltuun GN 1/1 – 65 vuokaan.
- Sekoita, oregano, härkäpapuproteiinirouhe, vesi, sinappi, mustapippuri, kasvisliemijauhe ja cheddarjuustokastike keskenään.
- Anna seoksen vetäytyä hetken. Kun härkäpapuproteiinirouhe ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
- Sekoita massa makaronin joukkoon. Kaada neste ja sulatettu voi vuokaan Härkis-makaroniseoksen päälle ja sekoita hyvin.
- Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin ja kuorruta yhdistelmäpaistolla 140 asteessa, kosteus 30 % n. 40 – 50 minuuttia välillä sekoittaen.
- Tarkkaile, että ruoka ei kuivu liikaa kypsennyksen aikana. Lisää tarvittaessa Elovena Kauraruokaa.
- Kun pasta on kypsää, nosta lämpötila 180 asteeseen ja kuorruta pinta kauniin ruskeaksi ja aseta tarjolle.