Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Torino Mac and Cheese

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 14.9.2024 9:02
  1. Sulata voi ja laita uuni lämpenemään. 

  2. Mittaa raaka makaroni ja härkäpapumuru voideltuun GN 1/1 – 65 vuokaan.  

  3. Sekoita, oregano, härkäpapuproteiinirouhe, vesi, sinappi, mustapippuri, kasvisliemijauhe ja cheddarjuustokastike keskenään.  

  4. Anna seoksen vetäytyä hetken. Kun härkäpapuproteiinirouhe ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
     
  5. Sekoita massa makaronin joukkoon. Kaada neste ja sulatettu voi vuokaan Härkis-makaroniseoksen päälle ja sekoita hyvin.  

  6. Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin ja kuorruta yhdistelmäpaistolla 140 asteessa, kosteus 30 % n. 40 – 50 minuuttia välillä sekoittaen.  

  7. Tarkkaile, että ruoka ei kuivu liikaa kypsennyksen aikana. Lisää tarvittaessa Elovena Kauraruokaa. 

  8. Kun pasta on kypsää, nosta lämpötila 180 asteeseen ja kuorruta pinta kauniin ruskeaksi ja aseta tarjolle.