Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainesosat

1l

Cheddarkastike

1l

Vesi

0.045kg

Kasvisliemijauhe

0.3kg

Voi, sulatettu

0.01kg

Oregano, kuivattu

2g

Mustapippuri, rouhe

0.15kg

Dijon-sinappi

Cayennepippuri

0.025kg

Suola

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Sulata voi ja laita uuni lämpenemään. 

  2. Mittaa raaka makaroni ja härkäpapumuru voideltuun GN 1/1 – 65 vuokaan.  

  3. Sekoita, oregano, härkäpapuproteiinirouhe, vesi, sinappi, mustapippuri, kasvisliemijauhe ja cheddarjuustokastike keskenään.  

  4. Anna seoksen vetäytyä hetken. Kun härkäpapuproteiinirouhe ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.
     
  5. Sekoita massa makaronin joukkoon. Kaada neste ja sulatettu voi vuokaan Härkis-makaroniseoksen päälle ja sekoita hyvin.  

  6. Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin ja kuorruta yhdistelmäpaistolla 140 asteessa, kosteus 30 % n. 40 – 50 minuuttia välillä sekoittaen.  

  7. Tarkkaile, että ruoka ei kuivu liikaa kypsennyksen aikana. Lisää tarvittaessa Elovena Kauraruokaa. 

  8. Kun pasta on kypsää, nosta lämpötila 180 asteeseen ja kuorruta pinta kauniin ruskeaksi ja aseta tarjolle.