1. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Levitä Kaurajauhis uunipellille ja paahda 20 minuuttia, kunnes rapeaa"
2. Viipaloi kirsikkatomaatit ja leikkaa parsakaalikukinnot pieniksi nupuiksi.
3. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja kuutioi punasipuli.
4. Sekoita kaikki ainekset varovasti nostelleen keskenään.
5. Tarkista maku ja anna massan maustua kylmässä muutama tunti ennen käyttöä.
6. Täytä Elovena gluteeniton halkaistu kaurasämpylä: laita sämpylän pohjalle rucolaa ja nosta täyte päälle.
7. Paina kansi kevyesti päälle. Koristele limeviipaleella tai lohkolla
VINKKI:
Kirsikkatomaatttiviipaleet voi korvata siemenettömillä, valutetuilla tomaattikuutioilla.
Käyttö: Uuniperunat ja muut lämmitettävät tuotteet. Täyte kestää turbo- ja mikroaaltouuni lämmityksen.
Wrapit, patongit, subit, sliderit, voileipäkakut, bagelit