Tijuana topping -leipätäyte

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

100 g

Ainesosat

0.3kg

Cheddarjuustokastike

0.04kg

SpiceUp! Paahdettuvalkosipuli & chili

0.07kg

Punasipuli

3g

Suola

0.2kg

Kirsikkatomaatti

0.015kg

Ruohosipuli, tuore

0.2kg

Parsakaalinuppu

0.025l

Limemehu

0.01kg

Limelohko tai -viipale

0.01kg

Rucola, pesty

Lataa resepti

Ohjeet

 

1. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Levitä Kaurajauhis uunipellille ja paahda 20 minuuttia, kunnes rapeaa"

2. Viipaloi kirsikkatomaatit ja leikkaa parsakaalikukinnot pieniksi nupuiksi.

3. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja kuutioi punasipuli.

4. Sekoita kaikki ainekset varovasti nostelleen keskenään.

5. Tarkista maku ja anna massan maustua kylmässä muutama tunti ennen käyttöä.

6. Täytä Elovena gluteeniton halkaistu kaurasämpylä: laita sämpylän pohjalle rucolaa ja nosta täyte päälle.

7. Paina kansi kevyesti päälle. Koristele limeviipaleella tai lohkolla

 

VINKKI:

Kirsikkatomaatttiviipaleet voi korvata siemenettömillä, valutetuilla tomaattikuutioilla.

Käyttö: Uuniperunat ja muut lämmitettävät tuotteet. Täyte kestää turbo- ja mikroaaltouuni lämmityksen.

Wrapit, patongit, subit, sliderit, voileipäkakut, bagelit