Sitruunarisotto ja rapea härkäpapumuru

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

350 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

1kg

Risottoriisi

0.05kg

Oliiviöljy

2.5kg

Vesi

0.1kg

Kasvisliemijauhe

0.2kg

Sipuli

0.25kg

Valkoviini

0.1kg

Sitruunamehu (ja sitruunankuori raastettuna)

0.25kg

Parmesaanijuustolastu (vegaaninen)

0.05kg

Kasvimargariini tai voi

0.1kg

Rucola

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Kuullota oliiviöljyssä hienonnettu sipuli ja sitruunankuori. Lisää riisi, vesi ja kasvisliemijauhe ja anna hautua keskilämmöllä kypsäksi n. 30min. 
    Lisää sitruunamehua sekä valkoviini ja anna hautua vielä hiljalleen, kunnes valkoviini haihtunut. Sekoita joukkoon kevyesti parmesaanilastut ja voi/kasvirasva. 
  2. Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla ja ripottele risoton pinnalle. Viimeistele rucolan oksilla.