Sienipasta

Lataa resepti

Ainekset

0.4kg

Punasipulikuutio, tuore

0.01kg

Valkosipuli, tuore

0.02kg

Oliiviöljy

0.1kg

Shimeji-sieni tuore, kokonainen

0.2l

Vesi

0.1l

Valkoviini, kuiva

0.002kg

Kasvisliemijauhe

0.001kg

Mustapippurirouhe, rouhe

0.001kg

Suola

0.002kg

Oregano, tuore

0.01kg

Kapris

0.02kg

Arla blue cheese muru

0.002kg

Ruohosipuli, leikattu tuore

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Kuumenna laakea kasari, lisää oliiviöljy, sipulit ja sienet, kuullota hetki. Lisää pasta, vesi, kasvisliemijauhe, leikattu tuore oregano ja valkoviini.
  2. Hauduta miedolla lämmöllä välilläsekoittaen, noin 10 minuuttia. Lisää Elovena kauraruoka, kaprikset ja tarvittaessa vettä, että pastat kypsyvät.
  3. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  4. Tarkista maku ja aseta tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle Arla blue cheese muruja, leikattua ruohosipulia ja tuoretta oreganoa. Tarjoile kuumana.
  5. Vinkki: Shimeji-sienien sijaan voit käyttää herkku- tai metsäsieniä, broileria tai pekonia. Voidaan myös valmistaa ilman proteiinilisäkettä.