Ainesosat
1kg
Kypsä kuutioperuna 20 mm
0.3kg
Sipulikuutio, tuore
1rkl
Rouhittu mustapippuri
0.1kg
Persilja, hienonnettu, tuore (1 Puntti)
2rkl
Savuneste, Poppamies Hickory smoke liquid
2rkl
Pekonin makuinen mausteseos, Poppamies
Lataa resepti
Ohjeet
- Paahda Härkis® Kaurajauhis rapeaksi uunissa 150 astetta noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
- Sekoita majoneesi, savuneste, savujauhe, suola, pekonin makuinen mausteseos, etikka ja persilja.
- Sekoita peruna- ja sipulikuutiot sekä paahdettu Härkis® keskenään. Lisää majoneesikastike varovasti nostellen. Tarkista maku ja tarjoa viileänä.
Saanto: 2,6 kg = 10 annosta á 260 g
Kokeile myös näitä reseptejä
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Porkkanapannukakku
Härkis Sadonkorjuukeitto