Savunmakuinen Kaurajauhis-perunasalaatti​

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

260 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

1kg

Kypsä kuutioperuna 20 mm

0.3kg

Sipulikuutio, tuore

0.5kg

Täysmajoneesi

0.1kg

Valkosipulimurska

0.33rkl

Suola

1rkl

Rouhittu mustapippuri

0.05l

Etikka

0.1kg

Persilja, hienonnettu, tuore (1 Puntti)

2rkl

Savuneste, Poppamies Hickory smoke liquid

2rkl

Pekonin makuinen mausteseos, Poppamies

1rkl

Savujauhe

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Paahda Härkis® Kaurajauhis rapeaksi uunissa 150 astetta noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita majoneesi, savuneste, savujauhe, suola, pekonin makuinen mausteseos, etikka ja persilja.
  3. Sekoita peruna- ja sipulikuutiot sekä paahdettu Härkis® keskenään. Lisää majoneesikastike varovasti nostellen. Tarkista maku ja tarjoa viileänä.

Saanto: 2,6 kg = 10 annosta á 260 g