- Leikkaa irtopohjavuokaan (ø 22-24 cm) leivinpaperista pohjan kokoinen pala ja aseta se vuokaan. Leikkaa leivinpaperista suikaleet myös vuoan reunoille. Kastele paperisuikaleet vedessä, jolloin ne tarttuvat vuoan reunaan.
- Sulata voi. Hienonna Elovena kaurapatukat veitsellä ja sekoita muruihin voisula. Taputtele seos vuoan pohjalle.
- Valmista täyte: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Sekoita Elovena kauraruoka, mustikkasose, sokeri, tuorejuusto ja rahka keskenään. Purista liivatteista vesi pois ja kuumenna sitruunamehu-vesiseos, älä keitä, nosta sivuun ja liota liivatelehdet kuumaan mehuun. Lisää liivateseos ohuena nauhana kauraruoka-mustikkasoseseokseen samalla sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja peitä foliolla.
- Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 1 - 2 h ennen tarjoilua, mieluiten seuraavaan päivään.
- Irrota kakku varovasti vuoasta, poista reunapaperit ja laita tarjolle.
- Koristele tuoreilla marjoilla, hedelmillä, kukilla ja syötävillä yrteillä.
- Viimeistele tomusokerilla.