Ainesosat
0.003kg
maustepippurijauhe
0.002kg
valkopippurijauhe
0.003kg
mustapippurirouhe
0.8kg
ranskankerma (vegaaninen)
0.6kg
tuorejuusto (vegaaninen)
0.3kg
juustoraaste (vegaaninen)
Lataa resepti
Ohjeet
- Keitä makaronit aldente.
- Paista pannulla härkäpapumuru ja hienonnettu sipuli. Mausta hyvin. Sekoita maustettu sipuli-muruseos makaronien joukkoon.
- Voitele GN-vuoka ja kaada seos siihen.
- Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste ja kauraruoka hyvin ja kaada tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle.
Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.
Kokeile myös näitä reseptejä
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Härkis® á la Mexicana
Porkkanapannukakku