Ainesosat
0.05kg
margariini (vegaaninen)
0.15kg
juustoraaste (vegaaninen)
Härkäpapumurutahna
0.2kg
tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)
0.05kg
ranskankerma (vegaaninen)
kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna
Lataa resepti
Ohjeet
- Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
Paista uunissa n.200asteessa n.10min.
- Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
- Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
- Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
- Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.
Kokeile myös näitä reseptejä
Härkis® á la Mexicana
Dirty Barley
Torino Mac and Cheese