Mäiskypotut ja härkäpapumurua

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

220 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.7kg

varhaisperuna

0.05kg

margariini (vegaaninen)

0.15kg

juustoraaste (vegaaninen)

Härkäpapumurutahna

0.001kg

suola

0.2kg

tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)

0.05kg

ranskankerma (vegaaninen)

kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
    Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
    Paista uunissa n.200asteessa n.10min.
  2. Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
  4. Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
  5. Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.