Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Keväinen Härkis® pizza

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 4.5.2023 8:32

1. Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.
2. Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.
3. Valuta fermentoidut parsat.
4. Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.
5. Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.
6. Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.