Keväinen Härkis® pizza

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainesosat

0.002kg

valkosipulijauhe

0.002kg

paprikajauhe

0.002kg

Masala -mausteseos

0.01kg

rapea lehtikaali

0.01kg

sitruunamehu

0.002kg

mustapippurirouhe

0.001kg

suola

0.05kg

parsa, fermentoitu

0.05kg

artisokka, paahdettu

1kpl

pizzapohja, pyöreä

0.08kg

tomaattikastike

Viimeistelyyn

0.002kg

oregano, tuore

0.01kg

versosekoitus, tuore

0.002kg

basilika, tuore

0.01kg

kaura fraiche

Lataa resepti

Ohjeet

1. Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.
2. Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.
3. Valuta fermentoidut parsat.
4. Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.
5. Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.
6. Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.