Ainesosat
0.002kg
Masala -mausteseos
0.002kg
mustapippurirouhe
0.05kg
parsa, fermentoitu
0.05kg
artisokka, paahdettu
Viimeistelyyn
0.01kg
versosekoitus, tuore
Lataa resepti
Ohjeet
1. Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.
2. Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.
3. Valuta fermentoidut parsat.
4. Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.
5. Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.
6. Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Härkis® goes to Hot Dog
Härkis® pizzat ja piirakat
Lämmin Härkis® Flat Bread