Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Kaurajauhis pinaattilasagne

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 14.9.2024 8:40
  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta sipuli, mausteet ja Härkis kaurajauhis. Lisää Kauraruoka, tomaattimurska, pesto, härkäpapuproteiinirouhe ja pinaatti. Kiehauta seos. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. 

  2. Levitä voideltuun GN 65 1/1 - vuokaan ohut kerros kastiketta. Ripottele päälle tasaiseksi kerrokseksi Torino piccololasagnelevyjä ja kastiketta.  

  3. Jatka kunnes vuoassa on 2-3 kerrosta  
    Torino piccololasagnea. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta tasaiseksi kerrokseksi ja kypsennä kiertoilmauunissa 165 asteessa noin 35 minuuttia, kosteus 45 %.  

  4. Laske uunin lämpö 140 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Anna lasagnen levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.