- Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta sipuli, mausteet ja Härkis kaurajauhis. Lisää Kauraruoka, tomaattimurska, pesto, härkäpapuproteiinirouhe ja pinaatti. Kiehauta seos. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Levitä voideltuun GN 65 1/1 - vuokaan ohut kerros kastiketta. Ripottele päälle tasaiseksi kerrokseksi Torino piccololasagnelevyjä ja kastiketta.
- Jatka kunnes vuoassa on 2-3 kerrosta
Torino piccololasagnea. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta tasaiseksi kerrokseksi ja kypsennä kiertoilmauunissa 165 asteessa noin 35 minuuttia, kosteus 45 %.
- Laske uunin lämpö 140 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Anna lasagnen levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.