Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

4.5 kg

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.1l

Rypsiöljy

0.3kg

Sipulikuutio, pakaste

0.8kg

Hienonnettu pinaatti, paloina

1kg

Tomaattimurska

0.5kg

Pestokastike

0.085kg

Oregano

0.02kg

Suola

0.05kg

Mustapippuri, rouhe

0.3kg

Juustoraaste

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta sipuli, mausteet ja Härkis kaurajauhis. Lisää Kauraruoka, tomaattimurska, pesto, härkäpapuproteiinirouhe ja pinaatti. Kiehauta seos. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. 

  2. Levitä voideltuun GN 65 1/1 - vuokaan ohut kerros kastiketta. Ripottele päälle tasaiseksi kerrokseksi Torino piccololasagnelevyjä ja kastiketta.  

  3. Jatka kunnes vuoassa on 2-3 kerrosta  
    Torino piccololasagnea. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta tasaiseksi kerrokseksi ja kypsennä kiertoilmauunissa 165 asteessa noin 35 minuuttia, kosteus 45 %.  

  4. Laske uunin lämpö 140 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Anna lasagnen levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.