Ainesosat
3kg
Kypsä kuorellinen perunaviipale, JEPO
0.8kg
Tomaattimurska, yrttimaustettu
0.8kg
Ruokakerma, laktoositon
0.015kg
Yrttitarhan mausteseos, Santa Maria
Lataa resepti
Ohjeet
- Mausta Härkis® Kaurajauhis. Saa olla melko voimakkaan makuinen.
- Lado voideltuun GN-vuokaa puolet perunaviipaleista ja Härkis® Kaurajauhis -seos ja juustoraaste. Levitä päälle perunaviipalekerros ja lisää ruokakerma.
Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 45 minuuttia.
Saanto 4,9 kg = 10 annosta á 490 g
Kokeile myös näitä reseptejä
Härkis® á la Mexicana
Porkkanapannukakku
Ohrahelmipuuro