Ainesosat
1kpl
patonki (pituus n. 30cm)
0.01kg
punainen currytahna
0.05kg
vegaaninen tuorejuusto, maustamaton
0.002l
japanilainen riisiviinietikka
0.01kg
tuore minttu ja korianteri, leikattu
Lataa resepti
Ohjeet
- Valmista tahna: sekoita currytahna ja tuorejuusto.
- Yhdistä porkkana- ja retikkasuikaleet ja mausta riisiviinietikalla ja Sriracha-kastikkeella. Anna makujen tekeytyä hetken.
- Avaa patonki ja levitä tuorejuusto-currytahna molemmille pinnoille. Asettele lehtikaali ja täytä patonki marinoiduilla kasviksilla.
- Paista Kaurajauhis nopeasti kuumalla pannulla rapeaksi ja laita se lusikalla patongin väliin. Käännä patonki saranapuoli alaspäin ja ripottele täytteen päälle paahdettua sipulia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Kaurajauhis pinaattilasagne
Kaurajauhis-perunalasagne
Savunmakuinen Kaurajauhis-perunasalaatti