Härkis® Lehtikaalimoussaka

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

680 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

8kg

Munakoiso, tuore viipale

0.1kg

Suola

0.1kg

Sokeri, hieno

0.6l

Rypsiöljy

Kastike

0.35l

Rapsiöljy

2.5kg

Porkkana, kuutio

0.8kg

Sipuli, lohko

0.8kg

Lehtikaalisuikale

0.1kg

Valkosipulimurska

0.15kg

Sambal Oelek -chilitahna

0.05kg

Suola

5kg

Tomaattimurska

0.15kg

Kasvisliemijauhe

1kg

Tuorejuusto, laktoositon ja maustamaton

1kg

Juustoraasteseos, laktoositon

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Mausta munakoisoviipaleet tasaisesti sokeri-suola seoksella ja öljyä.
  2. Levitä viipaleet tasaisesti ja ohuelti voideltuun GN 1/1 65 mm uunivuokaan. Kaada härkäpapumuru voideltuun GN 1/1 65mm uunivuokaan ja paahda samaan aikaan, eri vuoissa, munakoisoviipaleiden kanssa. Kääntele munakoisoja ja sekoita härkäpapumuruja pari kertaa paahtamisen aikana. Nosta vuoat 200-asteiseen esilämmitettyyn uuniin. Paahda noin 7 – 10 minuuttia, kunnes munakoisoviipaleet ovat puolikypsiä ja härkäpapumuru rapeaa. Jäähdytä.
  3. Valmista kastike. Kuullota sipuli ja porkkanat öljyssä kovan kypsiksi. Lisää valkosipulimurska, chilikastike, tomaattimurska, tuorejuusto, kasvisliemi, suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää lehtikaalisuikaleet ja paahdettu härkäpapumuru. Hauduta hetki ja tarkista maku. Kokoa kerroksittain munakoisoviipaleiden kanssa GN-vuokiin.
  4. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 175 asteessa yhdistelmälämmöllä, kosteus 35 % noin 30 minuuttia.  

Saanto: 13,5 kg = 40 annosta á 680 g