Härkis® pinaattipestopasta

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

430 kg

Pestokastike

0.6kg

pinaatti, pakaste hienonnettu

0.3kg

auringonkukansiemen

1l

rypsiöljy

0.04kg

valkosipulimurska

0.005kg

valkosipulimurska

0.015kg

välimeren yrttisekoitus

0.1l

valkoviinietikka

0.1kg

parmesanraaste tai kasviperäinen juusto

Koristelu

parmesanraaste tai kasviperäinen juusto

pinaatinlehti

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Ota pinaatti sulamaan edellisenä päivänä.
  2. Keitä pasta ja paista Härkis Härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeiksi.
  3. Paahda auringonkukan siemeniä pannulla muutaman minuutin ajan, jäähdytä. 
  4. Mittaa kaikki peston ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää mausteet ja parmesanjuusto.
  5. Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.  
  6. Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle hieman juustoa sekä tuoreita pinaatinlehtiä.