Pestokastike
0.6kg
pinaatti, pakaste hienonnettu
0.3kg
auringonkukansiemen
0.005kg
valkosipulimurska
0.015kg
välimeren yrttisekoitus
0.1kg
parmesanraaste tai kasviperäinen juusto
Koristelu
parmesanraaste tai kasviperäinen juusto
Lataa resepti
Ohjeet
- Ota pinaatti sulamaan edellisenä päivänä.
- Keitä pasta ja paista Härkis Härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeiksi.
- Paahda auringonkukan siemeniä pannulla muutaman minuutin ajan, jäähdytä.
- Mittaa kaikki peston ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää mausteet ja parmesanjuusto.
- Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.
- Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle hieman juustoa sekä tuoreita pinaatinlehtiä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Härkis® á la Mexicana
Pinaattiletut