Härkis® Härkäpapumurulaatikko rusinoilla

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

250 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.8kg

puuroriisi

2l

vesi

0.01kg

suola

2.1l

kaurakerma 15%

0.15kg

sipuli, hienonnettu

0.04kg

öljy

Maustaminen

0.2kg

siirappi, vaalea (vegaaninen)

0.18kg

rusina

0.01kg

meirami, kuivattu

0.005kg

valkopippuri, jauhettu

Pinnalle

voi nokare tai öljy (vegaaninen)

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Keitä riisiä, kunnes vesi on imeytynyt. Kaada kauraruoka joukkoon ja anna hautua puuroksi eli kypsäksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Jäähdytä puuro.
  2. Kuullota sipulit öljyssä. Jäähdytä.
  3. Hienonna härkäpapumuru ja kuullotettu sipuli sauvasekoittimella tai yleiskoneella hienommaksi massaksi.
  4. Lisää siirappi, rusinat, mausteet ja jauhettu härkäpapumuru-sipuliseos puuron joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  5. Kaada seos voideltuun 1/1 65 GN-vuokaan. Painele pinnalle voinokareita tai sivele pinta öljyllä.
  6. Kypsennä uunissa noin 170 °C:ssa noin 30-40 minuuttia tai kunnes sisälämpö 70 °C. Tarjoa puolukoiden kanssa.