Ainesosat
0.15kg
sipuli, hienonnettu
Maustaminen
0.2kg
siirappi, vaalea (vegaaninen)
0.005kg
valkopippuri, jauhettu
Pinnalle
voi nokare tai öljy (vegaaninen)
Lataa resepti
Ohjeet
- Keitä riisiä, kunnes vesi on imeytynyt. Kaada kauraruoka joukkoon ja anna hautua puuroksi eli kypsäksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Jäähdytä puuro.
- Kuullota sipulit öljyssä. Jäähdytä.
- Hienonna härkäpapumuru ja kuullotettu sipuli sauvasekoittimella tai yleiskoneella hienommaksi massaksi.
- Lisää siirappi, rusinat, mausteet ja jauhettu härkäpapumuru-sipuliseos puuron joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos voideltuun 1/1 65 GN-vuokaan. Painele pinnalle voinokareita tai sivele pinta öljyllä.
- Kypsennä uunissa noin 170 °C:ssa noin 30-40 minuuttia tai kunnes sisälämpö 70 °C. Tarjoa puolukoiden kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Härkis® á la Mexicana
Porkkanapannukakku