Härkis® härkäpapumuru-piirakka

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

200 g

Ainesosat

1kg

voi- tai lehtitaikina, kaulittu

0.4kg

jasminriisi

0.1kg

sipuli, hienonnettu

0.002kg

mustapippurirouhe

0.002kg

suola

0.002kg

yrttimauste

1kpl

kananmuna, voiteluun

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Nosta taikinat huoneenlämpöön.
    Keitä riisi ja anna jäähtyä. 
  2. Paahda pannulla tai uunissa härkäpapumuru ja sipuli. Mausta hyvin ja anna jäähtyä.
    Sekoita riisi ja härkäpapumuruseos.
  3. Levitä toinen taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä täyte tasaisesti levylle, jätä 1cm reunoilta ilman.
    Nosta toinen taikina kanneksi ja sulje reunat hyvin, vettä apuna käyttäen (voitele reunat vastakkain). Painele reunat vielä kiinni haarukalla. 
    Voitele piirakka hyvin kananmunalla ja pistele haarukalla reikiä päälle.
    Paista uunissa n. 210 asteessa n. 30-40min. kunnes piirakka saa kauniin värin pintaansa ja tuntuu pohjasta kypsältä.