Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

200 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.2kg

sipulikuutio

0.2kg

omenakuutio

0.025kg

curry

0.03kg

vaaleaa siirappia

0.025kg

kasvisliemijauhe

1l

vesi

0.065kg

vehnäjauho

0.006kg

suola

0.004kg

valkopippuri, rouhittuna

0.05kg

sitruunamehu

0.2kg

kaurakerma 15%

0.03kg

ruohosipuli

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Ruskista Beanit härkäpapusuikaleet uunissa N. 210 asteessa 5–8 minuuttia. 
  2. Kuullota sipuli- ja omenakuutiot sekä curry padassa. Lisää siirappi, kasvisliemijauhe ja vesi-vehnäjauhoseos. Hauduta n. 10 minuuttia. 
  3. Lisää kastikepohjaan ruskistetut Beanit härkäpapusuikaleet, mausteet, sitruunamehu ja kauraruoka. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua vielä hetki. Ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. 
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa. 

    Halutessasi ruoan vegaanisena, käytä vegaanisia tuotteita. Gluteenittomana, suurusta kastike gluteenittomalla suurustella esim. maizenalla.