Ainesosat
0.5kg
ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen
0.5kg
juustoraaste, vegaaninen
0.2kg
tomaatti, lohko/viipale
0.2kg
punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina
Lataa resepti
Ohjeet
- Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.
- Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.
- Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.
Kokeile myös näitä reseptejä
Härkis® á la Mexicana
Dirty Barley
Torino Mac and Cheese