Härkäpapumuru-lasagne

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

300 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.6kg

lasagnelevy

Tomaattikastike

0.5l

vesi

1.5kg

tomaattimurska

0.1kg

valkosipulimurska

0.01kg

kasvisliemi, vähäsuolainen

0.02kg

provencen yrttimausteseos, suolaton

0.001kg

mustapippurirouhe

0.01kg

suola

0.6kg

juuressuikalesekoitus, pakaste

Valkokastike

0.5kg

kasvirasvasekoite, vegaaninen

0.3kg

tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)

0.15kg

Maizena suuruste

0.02kg

suola

0.001kg

valkopippurijauhe

0.1kg

juustoraaste (vegaaninen)

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.
  2. Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.
  3. Valmista valkokastike.
  4. Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.
  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.