Harissa Härkis® ja kukkakaalicouscous

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

240 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

0.04kg

Öljy

0.04kg

Harissatahna

0.24kg

Helmicouscous

0.7kg

Kukkakaali

0.5kg

Kesäkurpitsa

0.06kg

Omenaviinietikka

0.04kg

Seesamiöljy

0.03kg

Sitruunan mehu

0.005kg

suola

Viimeistely

Puolikas sitruuna lohkoina, tuore minttu hienonnettuna

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Paista härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.
  2. Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon. Mausta etikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon. 
  3. Sekoita ja lisää härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella mintulla.