Gluteeniton kardemummakakku

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

30 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

2kpl

kananmuna

0.17kg

sokeri

0.14kg

siirappia

0.1kg

kerma

0.1kg

rypsiöljyvalmiste

5g

kardemumma

2g

kaneli

5g

leivinjauhe

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnuntai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia
  5. Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
  6. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.