Ohjeet
- Vaahdota huoneenlämpöinen pehmeä voi ja sokeri.
- Lisää vaahtoon kananmunat yksitellen samalla hyvin vatkaten. Sekoita Sunnuntai kakkujauhoihin vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Sekoita vaahtoon tasaisesti.
- Ota 1/3 taikinasta toiseen kulhoon. Sekoita toiseen osaan kaakaojauhe ja Elovena kauraruoka 15 %.
- Levitä voidellun ja Sunnuntai kakkuvehnäjauholla jauhotetun
- ø 22 cm kakkuvuon pohjalle puolet vaaleasta taikinasta. Levitä päälle tumma taikina ja tämän päälle loput vaaleasta taikinasta.
- Paista kakkua + 175 noin 1 tunti. Kumoa kuumana, pari minuuttia uunista ottamisen jälkeen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Mustikkatuorepuuro
Elovena mustikka-juustokakku (L)
Elovena marjapiirakka