Elovena tiikerikakku (L)

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Ainekset

250g

Voita

2dl

Sokeria

3kpl

Kananmunaa

2tl

Vaniljasokeria

2tl

Leivinjauhetta

Raidat

13

Kakkutaikinaa

3rkl

Kaakaojauhetta

Lataa resepti

Ohjeet

 

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen pehmeä voi ja sokeri.
  2. Lisää vaahtoon kananmunat yksitellen samalla hyvin vatkaten. Sekoita Sunnuntai kakkujauhoihin vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Sekoita vaahtoon tasaisesti.
  3. Ota 1/3 taikinasta toiseen kulhoon. Sekoita toiseen osaan kaakaojauhe ja Elovena kauraruoka 15 %.
  4. Levitä voidellun ja Sunnuntai kakkuvehnäjauholla jauhotetun
  5. ø 22 cm kakkuvuon pohjalle puolet vaaleasta taikinasta. Levitä päälle tumma taikina ja tämän päälle loput vaaleasta taikinasta.
  6. Paista kakkua + 175 noin 1 tunti. Kumoa kuumana, pari minuuttia uunista ottamisen jälkeen.