Elovena mustikka-juustokakku (L)

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Täyte

250g

Pakastemustikoita

7kpl

Liivatelehtiä

1dl

Sokeria

2rkl

Vaniljasokeria

200g

Tuorejuustoa

Pohja

75g

Sunnuntai margariinia

Lataa resepti

Ohjeet

 

  1. Ota pakastemustikat huoneen lämpöön sulamaan pari tuntia ennen kakun valmistusta
  2. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan ø 18 cm pohjan ja renkaan väliin. Painele Elovena mansikkagranola muru vuoan pohjalle.
  3. Laita liivate lehdet kylmään veteen likoamaan. Ota sulaneista mustikoista 2-3 rkl mehua talteen. Soseuta sulaneet mustikat. Sekoita sokeri, tuotejuusto ja Elovena kauraruoka 15 % mustikkasoseeseen.
  4. Kuumenna mustikkamehu kiehuvan kuumaksi, purista liivatteista ylimääräinen vesi pois, ja liuota liivatteet kuumaan mehuun. Valuta liivate seos ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen.
  5. Asettele Elovena pehmeät kaurapatukat vuoan reunalle.
  6. Kumoa täyte Elovena mansikkagranola pohjan päälle, anna hyytyä jääkaapissa yön yli.