Pohja
75g
Sunnuntai margariinia
Lataa resepti
Ohjeet
- Ota pakastemustikat huoneen lämpöön sulamaan pari tuntia ennen kakun valmistusta
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan ø 18 cm pohjan ja renkaan väliin. Painele Elovena mansikkagranola muru vuoan pohjalle.
- Laita liivate lehdet kylmään veteen likoamaan. Ota sulaneista mustikoista 2-3 rkl mehua talteen. Soseuta sulaneet mustikat. Sekoita sokeri, tuotejuusto ja Elovena kauraruoka 15 % mustikkasoseeseen.
- Kuumenna mustikkamehu kiehuvan kuumaksi, purista liivatteista ylimääräinen vesi pois, ja liuota liivatteet kuumaan mehuun. Valuta liivate seos ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen.
- Asettele Elovena pehmeät kaurapatukat vuoan reunalle.
- Kumoa täyte Elovena mansikkagranola pohjan päälle, anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Kokeile myös näitä reseptejä
Mustikkatuorepuuro
Elovena tiikerikakku (L)
Elovena marjapiirakka