Annosmäärä GN-1/1 – 65 vuoka
Pohja
0.5kg
Sunnuntai leivontamargariinia
Pinnalle
1.2kg
Pakastemustikoita tai muita pakastemarjoja
Lataa resepti
Ohjeet
- Sekoita vehnä- ja leivinjauhe keskenään. Mittaa Elovena kauraruoka kulhoon, lisää kananmunat ja sokerit. Sekoita hyvin ja aseta sivuun.
- Lämmitä uuni 160 asteeseen.
- Vaahdota Sunnuntai leivontamargariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää lopuksi jauho-leivinjauheseos kahdessa- kolmessa erässä, varovasti sekoittaen, älä vatkaa.
- Levitä taikina voidellun, GN 1/1 – 65 vuoan pohjalle tasaisesti. Kaada marjat työkulhoon ja jauhota ne kevyesti Sunnuntai erikoisvehnäjauhoilla. Levitä marjat piirakkapohjalle tasaisesti.
- Kaada Elovena kauraruoka-kananmunaseos marjojen päälle.
- Ripottele Elovena paahdettu kauragranola pinnalle ja paista 30 minuuttia.
- Peitä piirakka kannella ja alenna lämpö 140 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 45 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä.
- Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi ja tarjoa jäätelö, vaniljakastikkeen ja jne. kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Mustikkatuorepuuro
Elovena tiikerikakku (L)
Elovena mustikka-juustokakku (L)