Recipe-image

Mäiskypotut ja Härkis® härkäpapumurua

Vegaaninen
Kasvisruoka
Gluteeniton
Brunssi
Street food
g
AINESOSAT
0.7 kg Varhaisperuna
0.05 kg Voi/kasvimargariini (vegaaninen)
0.15 kg Juustoraaste (vegaaninen)
0.25 kg Härkis® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
0.001 kg mustapippurirouhe
0.001 kg suola
0.2 kg tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)
0.05 kg ranskankerma (vegaaninen)
0 kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna
Valmistusohje
  1. Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan. 
    Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle. 
    Paista uunissa n.200asteessa n.10min.
  2. Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
  4. Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla. 
    Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.