- Poista kaalin kanta ja uloimmat lehdet. Keitä kaali isossa kattilassa suolalla maustetussa vedessä.
- Irrota kaalista lehtiä sitä mukaa kun lehdet pehmenevät. Nosta lehdet valumaan nurinpäin käännetyn kulhon päälle.
- Keitä riisi ja hienonna kaalin sisälehtiä täytteeseen
- Kuullota pannulla tilkassa öljyä härkäpapumuru, sipulikuutiot ja valkosipulimurska.
- Lisää kasvisliemi ja anna hautua hetki.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset. Täyte saa olla löysähköä.
- Ohenna kaalin paksut lehtiruodit. Laita täytettä kaalin lehdille, taita lehtien reunat ylös ja kääri paketiksi. Asettele kaalikääryleet voideltuun uunivuokaan vierekkäin saumapuoli alaspäin.
- Valele kääryleitä siirapilla ja margariinilla.
- Paista kaalikääryleitä uunin alaosassa 225 asteessa noin 10–15 min kunnes ovat saaneet hieman väriä.
- Alenna uunin lämpö 175 asteeseen ja anna kääryleiden hautua uunissa noin 45 min.