Recipe-image

Härkis® härkäpapumuru-pastavuoka

Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Kananmunaton
Pastat
g
AINESOSAT
1 kg Härkis® härkäpapumuru, umami 2,5kg
0.012 kg pizzamauste
0.2 kg parmesanraaste
1.5 kg tomaattipastakastike
0.6 kg vesi
0.8 kg Torino Kolmen Värin Simpukkamakaroni
0.4 kg ranskankerma
PINNALLE
0.25 kg mozzarella tai juustoraaste
0.06 kg basilika, tuore
Valmistusohje
  1. Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin. 
  2. Kypsennä uunissa yhdistelmälämmössä 160 asteessa, kosteus 40%, n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä. 
  3. Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia. 
  4. Silppua basilikaa pinnalle.