Recipe-image

Härkis® Caesar

Vegaaninen
Salaatit & keitot
Brunssi
g
AINESOSAT
0.7 kg romaine-salaatti
0.5 kg Härkis® härkäpapusuikale, valkosipuli & yrtit 2,5kg
0.15 kg saaristolaisleipä, kuutio
0.02 l öljy
0.1 kg parmesanjuusto lastu, vegaaninen
CAESAR-KASTIKE
0.15 kg majoneesi, vegaaninen
0.01 kg sitruunanmehu
0.02 kg valkosipulitahna
0.02 kg ravintohiivahiutale
Valmistusohje
  1. Sekoita revitty salaatti ja kastike.
  2. Paahda pannulla/uunissa öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.
  3. Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesaanilla.