Recipe-image

Härkäpapumuru-lasagne

Vegaaninen
Pata- & vuokaruoat
Brunssi
g
AINESOSAT
0.6 kg lasagnelevy
TOMAATTIKASTIKE
0.8 kg Härkis® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.5 kg vesi
1.5 kg tomaattimurska
0.1 kg valkosipulimurska
0.01 kg kasvisliemi, vähäsuolainen
0.02 kg provencen yrttimausteseos, suolaton
0.001 kg mustapippurirouhe
0.01 kg suola
0.6 kg juuressuikalesekoitus, pakaste
VALKOKASTIKE
1.7 kg Elovena kaurajuoma 1,5%
0.5 kg kasvirasvasekoite, vegaaninen
0.3 kg tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)
0.15 kg Maizena suuruste
0.02 kg suola
0.001 kg valkopippurijauhe
0.1 kg juustoraaste (vegaaninen)
Valmistusohje
  1. Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.
  2. Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.
  3. Valmista valkokastike.
  4. Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.
  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.