Recipe-image

Dirty Barley

Laktoositon
Pata- & vuokaruoat
Härkis
AINESOSAT
0.4 kg Torino Ohrahelmi
3 l Kasvisliemi
0.2 l Oliiviöljy
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru Umami
0.35 kg Sipulikuutio
0.35 kg Juuriselleri, kuutio
0.2 kg Paprika, vihreä kuutio
0.03 kg Paprikajauhe
0.005 kg Kumina, jauhettu
0.002 kg Mustapippurirouhe
0.001 kg Cayennepippuri
0.06 kg Valkosipulimurska
0.003 kg Oregano, kuivattu
0.003 kg Timjami, kuivattu
0.002 kg Laakerinlehti
0.1 kg Persilja tai kirveli, tuore hienonnettu
Valmistusohje
  1. Kuumenna kattila ja lisää öljy, Härkis umamimuru, mausteet, sipuli ja Torino Ohrahelmet. Kuullota muutama minuutti. 

  2. Lisää kasvisliemi ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia, välillä sekoittaen.

  3. Lisää juures- ja paprikakuutiot. Hauduta vielä noin 5 - 10 minuuttia kunnes kasvikset ovat kovan kypsiä. Älä hauduta kasviksia liian pehmeiksi. 

  4. Tarkista maku, nosta tarjoiluastiaan ja koristele hienonnetulla tuoreella persiljalla tai kirvelillä.