Pastat ja viljalisäkkeet
Ammattikeittiöiden vaatimukset täyttävää pastaa
Kansainväliset pastanvalmistajat valmistavat pastansa yleensä pelkästä durumvehnästä, joka vaatii kasvaakseen lämpimämmän ilmaston kuin mitä Suomessa on. Durum on tavallista vehnää proteiinipitoisempaa ja siten se tuo kuivattuun pastaan hyvän rakenteen.
Me Suomessa osaamme tehdä laadukasta, ammattikeittiöidenkin vaatimukset täyttävää pastaa yhdistämällä durumin kotimaiseen vehnään ja sekoittamalla joukkoon vielä kauraa tai ruistakin. Näin olemme saaneet nostettua tuotteidemme kotimaisuusastetta ylöspäin ja saaneet niistä myös ravitsemuksellisilta arvoiltaan rikkaampia.
Kaikki suurpakkauksissa myytävät pastat on kehitetty suurkeittiöiden prosesseissa toimiviksi. Pastavalikoimastamme löytyvät myös täysjyväpastat, ja lähes kaikki pastamme ovat runsaskuituisia.
Palvelemme Horeca-, leipomo- ja teollisuusasiakkaita suurella sydämellä
Hyvä ja terveellinen ruoka tulee tekijänsä sydämestä. Raisio tukee ruoka-alan ammattilaisia ja ruokateollisuutta tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruoanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Olemme valintasi, kun tarvitset kotimaisia raaka-aineita, kuluttajien rakastamia brändituotteita ja testattua ammattilaisreseptiikkaa.
Viljalisäkkeet - kotimainen vaihtoehto riisille
Pastan lisäksi tarjoamme kotimaisesta ohrasta valmistettuja aterialisäkkeitä, Torino Täysjyväohraa ja Torino Ohrahelmeä. Ne toimivat terveellisinä ja monikäyttöisinä vaihtoehtoina riisille ja ovat helppokäyttöisyytensä lisäksi vastuullinen valinta.
Ohran sisältämä beetaglukaanikuitu alentaa kolesterolia. Kohonnut kolesteroli on sydäntaudin riskitekijä. Torino Täysjyväohrassa on beetaglukaania 2,9 g annoksessa (annoskoko 65 g, suositus 3g/pv).
Ohra sopii erinomaisesti kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Vastuullinen tuotanto
Torino makaronit ja kuviopastat valmistetaan Lounais-Suomessa, Raisio-konsernin hiilineutraalia energiaa käyttävällä tehdasalueella. Torino työllistää Suomessa paitsi tuotannon myös raaka-aineiden osalta, sillä Torino-pastat sisältävät pastan koostumuksen kannalta keskeisen durumvehnän lisäksi kotimaisia viljoja.
Torino ohratuotteet valmistetaan Nokialla sijaitsevassa myllyssä, jonka vuonna 2021 valmistunut uusi lämpölaitos käyttää polttoaineenaan myllyn tuotannossa syntyviä sivujakeita. Se vähentää muualta kuljetettujen polttoaineiden tarvetta.
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Härkis® á la Mexicana
Porkkanapannukakku
Ota yhteyttä, kysy, ehdota ja ideoi
Me tuemme ruoka-alan ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja, joilla tehdä ruuanlaitosta entistä helpompaa ja maukkaampaa. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Osoitteet ja toimipaikat
Pääkonttorimme sijaitsee Raision kaupungissa. Omat tuotantolaitokset sijaitsevat Raisiossa, Nokialla ja Kauhavalla. Löydät toimipaikkojemme osoitteet Raisio.com-sivustolta.